Visitor


Contact Me


Email : be_baby_face@yahoo.com

Followers

Tuesday, May 26, 2009

Mainan baru Taufiq

Hari ni kitorang sekeluarga pergi Giant. Macam biasa la. At least sebulan sekali pergi Giant untuk restock barang runcit kat rumah ni ;-) hehehe... Kebetulan pulak kelmarin ada risalah Giant tentang barang apa yang tengah offer. Nampak pulak ada mainan budak-budak dapat harga murah. Tadi kitorang pun cari la mainan tu. Belikan untuk Taufiq. Tapi ikutkan belum sesuai lagi la untuk Taufiq. Tapi beli je la. Mana tau dapat meransang perkembangan minda Taufiq ke. Hehehe...

Balik je rumah, terus aku buka mainan tu. Cewah...macam aku lak yang excited dengan mainan baru ni. Hehehe...


Taufiq tengok je mainan baru ni. Tak kenal lagi.


Mula la tu. Dah nak mula kenal-kenal dengan mainan baru dia. Tengok la tu dia menyibuk masa aku tengah assemble.

Dah siap satu. Buat lagi yang lain selagi ada.


Hehe...akhirnya Taufiq tertarik juga dengan mainan baru dia ni.

Main-main dengan maknya pulak.

1 comments

Cik Rama2 Beku May 28, 2009 at 7:45 AM

cm ayah c taufiq je yg teruja ngn mainan tu..hihi..