Visitor


Contact Me


Email : be_baby_face@yahoo.com

Followers

Wednesday, February 1, 2012

RC Drift di tempat parking rumah

Layan drift dengan kereta RC ni, ada pulak kawan-kawan yang minat. Kat tempat kerja tu ada juga la 3, 4 orang yang mula join walaupun belum sampai tahap RC tegar. Hehehe... Syok jugak layan kereta RC ni ramai-ramai. Yang minat touring ada, yang minat off-road ada, yang minat drift pun ada. Saya lebih minat drift. 

Tapi kalau drift kat tempat luas macam tu je, sampai satu masa nanti bosan jugak, macam saya la. Mula la nak buat litar ke trek ke... Mula-mula tu pusing kon je la. Pastu pusing bentuk nombor 8. Pastu mula la nak main dalam trek. Baru syok, thrill. Macam drift kat jalan raya. Hehehe...

Cuma masalahnya kawan-kawan yang baru join ni baru nak belajar. Jadi, nak main kat trek pun, layan sendiri gak la. Hehehe... Last-last try buat trek kat rumah. Bila-bila pun boleh layan.

Bila buat video jadi lagi tambah syok bila tengok balik.Trek di tempat parking rumah


Seperti biasa, sendiri main kereta RC, sendiri set kamera, sendiri juga yang edit video. Malam tadi lepas isyak start buat editing sampai la pukul 10.30 malam. Pastu upload kat YouTube pun ada la ambil masa dekat sejam.
0 comments